Nijkamp Advocatuur

Blijven leren en beter worden in wat ik doe, vind ik belangrijk.

Betere balans tussen werk en privé

Met ingang van 1 juli 2020 ben ik gestopt bij het kantoor waar ik 18,5 jaar werkzaam was. Ik had behoefte aan een betere balans tussen werk en privé en wilde uitzoeken waar ik nou echt het meest energie uit haal. Het was niet makkelijk om los te laten wat ik had opgebouwd, maar ik besloot toch het avontuur aan te gaan en voor mezelf en mijn gezin te kiezen. Het team dat ik achterliet, zou het werk wel voortzetten. Daar had ik geen twijfels over, omdat het niet alleen leuke, maar ook deskundige collega’s zijn.

Na een lange zomervakantie met het gezin vol actie en avontuur in de bergen, aan de kust en rondom huis begon in september het normale gezinsleven weer toen de scholen weer opengingen. Ineens had ik overal tijd voor. In het bos wandelen, tientallen boeken lezen en luisteren, bij familie langs, het trappenhuis schilderen, tuinieren, training geven bij de hockeyclub van onze kinderen en zelf veel sporten overdag. Uniek om zo te kunnen genieten zonder de druk van de overvolle werkweken waar ik gewend aan was geraakt.

Het werk als advocaat begon ik steeds meer te missen.

Ik merkte ook dat ik behoefte had aan verbreding en verdieping. Een inspirerend gesprek met een bureau dat bemiddelt bij het plaatsen van toezichthouders en commissarissen wees mij op de opleiding aan de Erasmus universiteit. Blijven leren en beter worden in wat ik doe, vind ik belangrijk. Ik besloot mij dus in te schrijven voor de Masterclass aan het Erasmus Governance Institute voor bestuurders, commissarissen en toezichthouders en maakte werk van de oprichting van een eigen advocatenkantoor.

Een nieuwe tijd breekt nu aan waarin ik verder ga met de werkzaamheden als Arbeidsrecht advocaat en nevenactiviteiten die ik leuk vind. Daarnaast ga ik mezelf weer nieuwe dingen leren, zodat ik anderen weer kan helpen met mijn kennis en inzet, want dat doe ik nog steeds met veel plezier.

Meer weten? Hou dan de website en LinkedIn in de gaten.