Nijkamp Advocatuur

Een dag op de hei zonder collega’s, maar met taart

Een jaar geleden lanceerde ik de website van Nijkamp advocatuur. Tijd om de eerste balans op te maken. Ik deed dat tussen de heidestruikjes van Heumensoord met taart om dit moment te vieren.

Vorig jaar nam ik me voor om op zoek te gaan naar een betere balans tussen werk en privé. Daarnaast wilde ik nieuwe dingen leren. Ik besloot een opleiding te gaan volgen aan de Erasmus Universiteit voor commissarissen en toezichthouders.

Het was een jaar met veel nieuwe zakelijke contacten en vriendschappen, een andere teamsport, meer familie momenten, thuisonderwijs, een lockdown, gewijzigde nevenfuncties en leuk, inhoudelijk en uitdagend werk als arbeidsrecht advocaat.

De vrijheid om zelf te bepalen waar en wanneer ik werk, wie ik help en hoe ik het werk uitvoer, is ongekend. Mijn conclusie na afloop van deze eerste Heidag was dus eigenlijk eenvoudig. Doorgaan op de ingeslagen weg en genieten van de bereikte resultaten.